line decor
 
memo
  O NAMA * PROJEKTI * KONTAKT * PRESS  
engl srps
line decor
   
 
JELENIN SVET

 

    dvd

DVD u prodaji!

Naručite DVD poštom! Ostavite svoje ime i prezime kao i poštansku adresu na mail office@talas.info ili pošaljite SMS na tel 063633809 sa istim sadržajem.

Cena DVD je 300din. + ptt troskovi 100din.

Film "Jelenin svet" + bonus materijal

 

www.jelena-jankovic-film.com

udaraccipele
smilereket
mama2mama
 

JELENIN SVET, sinopsis

Mlada, lepa devojka se budi u hotelskoj sobi, negde u zanimljivom delu ove naše planete. Nakon što je ustala iz kreveta, obukla se, oprala zube, kao što bi uradila i svaka druga dvadesetdvogodišnja devojka, svaka sličnost sa običnom dvadesetdvogodišnjom devojkom i ovom nestaje.
Ova devojka je treća teniserka na svetu i danas počinje novi turnir.
Pred njom se nalazi težak i tačno odredjen raspored: doručak, trening, potpisivanje autograma, masaža, konsultacije, opuštanje i prvi meč. Uz nju se nalaze njena majka (porodica) i par bitnih saradnika. Sponzori, organizatori turnira, fanovi, svi hoće nešto od nje. Čak i filmski tim koji je na ovom turniru u korak prati.
Ono sto Jelena hoće je da postane najbolja teniserka na svetu. Ovo je san mnogih, ali je Jelena jedna od malobrojnih koja to i može da postigne. Idući sigurno ka tom cilju ona nije sama. Uz nju je gomila navijača, iz Srbije i inostranstva, mladih i starih, kojima je Jelenin uspeh potreban. Oni se identifikuju sa ovom nasmejanom, borbenom i u najboljem smislu reči ekscentričnom devojkom i doživljavaju svaki njen podvig kao sopstveni.
Jelena nije super heroj. Ona ima uspone i padove, zna i za uspehe i neuspehe; ona plače kada je tužna, smeje se kad je srećna, ne ustručava se se da svoja osećanja pokaže drugima, da sebe pokaže onakvom kakva jeste, i zbog toga je savršen junak.

Ovim filmom će svi ljubitelji sporta, tenisa i Jelene zajedno sa njom zaroniti u svet profesionalnog tenisa i on za njih više nikada neće biti isti, jer će ih kroz njega voditi sama Jelena Janković.  

 

AUTORI

Reditelj : Tanja Brzaković

Kamera: Kathleen Herbst; Miona Bogović, Nebojša Miljković, Tanja Brzaković

Montaža: Branka Pavlović

Muzika: Janja Lončar

Dizajn zvuka: Janja Lončar, Vladimir Uspenski, Vladimir Živković

Dizajn slike: Obrad Kokotović

Dizajn špice: Marko Nikolić

Dizajn plakata: Nevena Nikolić

Trejler: Marija Jaćimović

Produkcija: Tanja Brzaković, Nebojša Miljković

monteraaquawta